Tweedehands macbook besteld

Dennis/ October 4, 2016/ Gadgets

Normaliter ga ik naar de dichtstbijzijnde winkel toe om een Macbook aan te schaffen. Echter viel het mij nogal tegen toen ik daar van de week was. De enorme hoge kosten voor de aanschaf van een macbook zat ik niet op te wachten waardoor ik teleurgesteld naar huis ben gegaan. Een vriend van mij had al wel eens vaker gezegd dat ik moest gaan zoeken naar een tweedehands macbook, echter verwacht ik daar niet veel van aangezien het niet voor niets tweedehands is toch? 

iusedlogo

Uiteindelijk heb ik hem toch maar gehoord gegeven en ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik terecht op de website van iUsed. Hier kan je gewoonweg een macbook bestellen met garantie van twee jaar erbij geleverd! Hoe gaaf is het om te weten dat je met een tweedehandse én garantie alsnog goedkoper uit bent en hetzelfde resultaat hebt?

apple-macbook-pro-133-inch

Intensiever gaan kijken

Uiteraard is het wel zo dat je door middel van het internet veel meer kan vinden. Zo ben ik intensiever bij hun op de website gaan zoeken in de hoop de macbook te vinden waar ik naar zocht. Deze hadden ze dan ook gelukkig in het assortiment staan. Enige wat eraan scheelde was dat er krassen aan de buitenkant van de macbook zaten…. Ik weet in ieder geval zeker dat ik met mijn Tweedehands macbook enorm veel plezier ga beleven! En dat met de twee jaar garantie er nog niet eens bijgerekend! 

Share this Post