Ongeluk met mijn crossfiets

Dennis/ October 1, 2015/ Verzekering

Al een aantal jaren doe ik aan crossfietsen en BMX fietsen. Ik doe veel mee aan wedstrijden, waar het er meestal om gaat dat je met je crossfiets zo snel mogelijk fietst vanaf de start tot aan de finish, over een speciaal aangelegde baan met bochten en heuvels of andere hindernissen. Hierbij is niet alleen snelheid belangrijk, maar ook techniek en fietscontrole zijn van groot belang. Verder oefen ik zelf veel op straat en op crossbanen en doe ik ook nog aan freestylen.

Twee maanden geleden was ik aan het oefenen op een crossbaan in Lelystad met een aantal anderen. Het oefenen begon erg goed maar plotseling botste een ander tegen mij aan waardoor we beide heel hard neerkwamen. Gelukkig hadden we geen ernstige verwondingen maar mijn fiets kwam er helaas minder goed vanaf.

crossfietsen bmx fietscross

Goede service bij Fietsverzekering.nl

Gelukkig heb ik mijn crossfiets voor drie jaar verzekerd via fietsverzekering.nl. Na het melden van de schade en de kosten voor de reparatie kreeg ik al binnen drie dagen te horen dat de reparatiekosten ( min mijn eigen risico) werden vergoed. Echt heel erg fijn! De fietsenmaker heeft mijn crossfiets weer helemaal kunnen repareren. Wat me vooral opviel was de goede service van de verzekeringsmaatschappij. Ik had nog nooit schade gemeld en wist dus niet hoe ik alles moest afhandelen. De medewerker van de klantenservice hielp mij erg goed en het bedrag werd direct aan de fietsenmaker uitgekeerd. Ik zorg er dan ook zeker voor dat mijn crossfiets verzekerd blijft en zal anderen deze verzekering aanraden.

Share this Post