Naai applicaties: voor elke toepassing een geschikte machine

Dennis/ November 2, 2017/ Apparatuur

Naai applicaties

Verschillende naai applicaties vragen om verschillende naaimachines. Bij Habraken weten ze dat als geen ander. Als specialist in professionele naaimachines hebben ze voor elke naai applicatie een geschikte machine.

Diverse naaimachines voor verschillende naai applicaties

Zo zijn er naaimachines voor veiligheidskleding en toebehoren, voor de automotive, confectie kleding, lederwaren, meubelbekleding, outdoorkleding, accessoires en tenten, schoenen en technisch textiel zoals parachutes, spanbanden en touwen. Elke machine is helemaal afgestemd op de betreffende applicatie. Niets is zo vervelend als materiaal verwerken met een machine die er eigenlijk niet voor geschikt is. Naalden breken af en het duurt veel langer dan nodig is. Om over de frustratie nog maar te zwijgen. Bovendien kunnen er ook sneller ongelukken gebeuren en daar zit niemand op te wachten. Met de machines van Habraken heb je dat probleem niet meer. De productie gaat sneller en dat levert tijd en daarmee geld op. Een machine van deze onderneming is dus altijd een goede investering voor jouw bedrijf.

Verschillende merken naai machines

Habraken levert machines van verschillende merken zoals:Naai applicaties

  • Dürkopp Adler
  • Mitsubishi
  • Pfaff Industrial
  • Pegasus
  • Krebs Switzerland
  • HM Machines

Eigen productlijn

HM Machines is de eigen productlijn van Habraken. Het ontwikkelteam is altijd bezig met nieuwe toepassingen. Het bedrijf staat dan ook open voor suggesties en ideeën. Dus loopt je tegen specifieke problemen aan of ben je op zoek naar een bepaalde oplossing, neem dan gerust contact op met deze onderneming en misschien komt er een machine op de markt die helemaal geschikt is voor waar jij hem voor nodig hebt.

De eigen productlijn slaat de brug tussen de standaard machines en maatwerk. Door de verschillende mogelijkheden en toepassingen is het mogelijk om voor elke applicatie een geschikte machine te vinden. Bekijk alle mogelijkheden op de website of neem contact op om je te laten adviseren. Voor elk doeleinde heeft het bedrijf een goede oplossing.

 

 

 

Share this Post