Maxilia levert kwaliteit

Dennis/ August 12, 2016/ drukwerk

51003_c1298-cotton_napkin-group-v4Afgelopen week heb ik een aantal zakelijke benodigdheden laten bedrukken bij Maxilia. Het bedruk levert drukwerk voor gigantisch veel producten. Zo bedrukken ze pennen, petten, bekers, flesjes, tassen en nog veel meer. Je kunt het echt zo gek nog niet bedenken of ze doen het. Het fijne is ook dat het bedrijf een professionele website heeft. Je kan namelijk op de website je eigen ontwerp maken. Persoonlijk vind ik dat super fijn. 

De website is erg klantvriendelijk ingericht. Alle producten hebben een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast hebben ze een fantastische klantenservice die je te allen tijde vragen kan stellen. Dit kan telefonisch of via de mail. Indien je vragen hebt zou ik hier ook zeker gebruik van maken!

Online besteldboodschappentas bedrukken

Bij het bestellen verliep alles vlekkeloos. Ook het betalen was erg gemakkelijk. Binnen enkele minuten was mijn bestelling al geplaatst bij Maxilia. 2 dagen na mijn bestelling kwamen ze de zakelijke producten al leveren. De producten beschikken over goede kwaliteiten en dat voor zo’n scherpe prijs. Ik ben daarom ook zeker van plan om vaker producten te bestellen op de webshop. Alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf beschikken ze over. Ze hebben namelijk scherpe prijzen, leveren kwaliteit en hebben een goede service. 

Aangezien ik met regelmaat zakelijke producten nodig heb, zien jullie vrij snel mijn volgende bestelling tegemoet. Ben je benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Share this Post