Huis verbouwen kosten

Dennis/ July 12, 2016/ wonen

Huis verbouwen kosten weten? Ik ben al een tijdje samen met mijn vrouw aan het kijken naar de kosten voor een verbouwing aan de woon en eetkamer. We hebben beiden wat geld opzij gelegd om dit voor elkaar te krijgen en zijn u aan het kijken wat in ons budget past.

logo (1)

Binnenkort komt een van de medewerkers een kijkje nemen en zal alles met ons doorspreken. Hoe lang het verbouwen ongeveer gaat duren, wat de geschatte prijs is en wanneer ze er aan kunnen beginnen.  Ook willen ze kijken hoe het zit met de afvoer aangezien deze wel in de weg zit. Maar volgens de man aan de telefoon is het mogelijk om de afvoer wat om te lijden.

Een kameraad van mij heeft ook een tijdje in de verbouwing gewerkt maar is er nu uit in verband met rug klachten. Hij had al een inschatting gemaakt van de kosten. En deze kwam ook dicht in de buurt van de kosten die gerekend worden door het bedrijf.  Dit paste in mijn budget en ben hiermee dus ook akkoord gegaan.

We hebben al kennis gemaakt met het team dat de verbouwing gaat doen en we hebben er een goed gevoel bij. Mijn vriend zal hier en daar ook te hulp schieten met af en toe wat dingen halen en zo dus ik zie het al helemaal goed komen.

Tot nu toe zijn we erg tevreden over het team en het enthousiasme spat er van af. Ik kan niet wachten tot dat het helemaal klaar is en dat alles afgerond is.

Share this Post