Dankzij de afzetpalen altijd plek

Dennis/ February 11, 2016/ Buitenmeubilair

van besouw metaalEen neefje van mij woont op kamers in Nijmegen. Het onderste gedeelte van het gebouw is gereserveerd door een bedrijf. Zij maken dan ook vaak gebruik van afzetpalen om hun parkeerplaats af te zetten. Wanneer zij in het weekend weg zijn, kunnen de studentenbewoners hier ook gebruik van maken. Omdat ik mij er zeker van ben dat sommige van jullie hier wellicht ook iets aan kunnen gaan hebben, deel ik dan ook direct de site met hun. Deze heet vbm.nu, de volledige bedrijfsnaam heet van Besouw Metaal. Zij doen eigenlijk alles op gebied van metaalbewerking en de producten hiervan. Omdat hun assortiment behoorlijk groot is kun je maar het best de site bezoeken om te kijken wat zij specifiek allemaal leveren.

Afzetpalen

In het weekend kan hij altijd zijn auto kwijt in het centrum

afzetpaalHet is natuurlijk zeer prettig dat mijn neef zijn auto daar altijd in het weekend kan parkeren. Dit ongeacht de drukte, want hij heeft immers de sleutel van die afzetpalen. Wanneer hij hier dan op vrijdagavond zijn auto neerzet en vervolgens de palen weer omhoog doet, is hij er ook nog tevens van verzekerd die de auto niet gestolen wordt. Ook wordt die beschermt tegen andere mensen die er wellicht langs gaan met de fiets (vooral na een stapavond volgens hem).

Je kunt dan ook merken dat Van Besouw metaal landelijk actief is. Ik heb nu al meerdere mensen binnen mijn netwerk gehoord over deze firma en zij zijn er allen lovend over. Dus hopelijk kunnen zij ook iets voor jou betekenen.

Share this Post